Koulutukset

Lääkehoitokoulutukset Onviren kautta

Tarjoamme sijaisammattilaisille mahdollisuuden valtakunnalliseen LOVe-verkkokoulutukseen, johon sisältyy koulutuksen tentit. Koulutus on tarkoitettu työntekijöille, joilla on yksi tai useampi sijaisuus tehtynä Temporen tai Onviren kautta lähiaikoina. Myös sosiaali- ja terveysalan opiskelijat voivat suorittaa LOVe-koulutuksen LOP-kurssin, mikäli opinnoista on suoritettu lääkehoidon opinnot.

Ilmoittautuessa keikkalainen sitoutuu suorittamaan hänelle tilattujen kurssien tentit (6kk sisällä), osallistumaan hänelle varattuihin tentteihin ja tekemään vähintään 3 keikkavuoroa tenttien suorittamisen jälkeen (3kk sisällä).

Koulutusosioita voi suorittaa seuraavasti:

Piirretty ikoni, jossa on kaksi lääkekapselia vierekkäin.

LOP-paketti

Suunnattu lähihoitajille (LOP ja PKV).

Ikoni, jossa kuvattuna lääkkeiden läpipainopakkaus.

MiniLOP-paketti

Paketin voivat suorittaa ne, joilla on lääkehoidon lisäopinnot suoritettu aikaisemmin (sosionomit, hoivatyöntekijät).

Ikoni, jossa kaksi lääkepilleriä vierekkäin.

Sairaanhoitajan LOVe-paketti

Paketin voivat suorittaa sairaanhoitajat, terveydenhoitajat ja kätilöt. Tähän pakettiin kuuluvat LOP, PKV, IV, KIPU ja GER. Ilmoita myös, mikäli haluat suorittaa Loven ROK-, PSYK- ja LAS-kurssin sekä SPR:n ABO-koulutuksen.

Ilmoittautumisen jälkeen saat tunnukset verkkokoulutukseen ja ilmoitamme tenttiajankohdasta sähköpostitse. Tenttitilaisuudet ovat ryhmätenttejä. Sovittu tenttiaika tulee perua viimeistään 48 tuntia aikaisemmin. Verkko-opiskelutunnukset ovat voimassa 6 kk tunnusten tilauksesta, jonka aikana on suoritettava tentit.

Lääkehoitokoulutukseen voit ilmoittautua soittamalla asiakaspalveluumme 045 7881 8700, lähettämällä sähköpostia (asiakaspalvelu@onvire.fi) tai jättämällä palvelupyynnön järjestelmän kautta. Huomioithan, että ilmoittautuminen on sitova. 

Lääkkeenanto-näytöt ovat tärkeä osa koulutuskokonaisuutta. Näytöt ovat pääsääntöisesti yksikkökohtaiset. Olethan tarvittaessa yksikkösi esihenkilöön tai vastaavaan yhteydessä, jotta voit näytöt antaa. Näyttötodistusta ei tarvitse toimittaa Onvirelle.

Onko sinulla lääkehoitokoulutus suoritettuna? Lisää lääkelupa järjestelmään omiin liitetietoihisi ja lisää luvat omiin lupiin ja taitoihin.