Keikkalaiselle

Täältä löydät tarpeellista tietoa keikkalaiselle ja ohjevideokanavan. Kirjautumalla järjestelmään voit varata ja tarkastella keikkoja.

Ohjevideokanava

Ohjevideokanavalta saat apua Onviren palvelualustan (Nextstaffin) käyttöön.

Hoitajanvaatteisiin pukeutunut nuori henkilö viikkaa lakanaa sairaalasänkyyn.

Varaa keikat sovelluksessa

Selaa ja varaa työtehtäviä mobiilisovelluksessa silloin, kun itsellesi sopii! Lataa Onviren mobiilisovellus App Storesta tai Google Play -kaupasta.

Koulutukset

Tarjoamme sijaisammattilaisillemme mahdollisuuden valtakunnalliseen LOVe-verkkokoulutukseen, johon sisältyy koulutuksen tentit.

Henkilö selaamassa kannettavaa tietokonetta toimistoympäristössä.

Hyvä tietää

Saamme verokorttitiedot sähköisesti suoraan Verohallinnolta. Palkastasi peritään veroprosentti sen tiedon mukaan, minkä olemme saaneet sähköisesti suoraan verottajalta.

Verokortin prosentti määräytyy verottajan määräämän tuoreimman prosentin mukaan. Ensimmäisen kerran suorahaun mukaisia verotietoja on käytetty 11.11.2022 palkanmaksupäivänä.

Jos olet ilmoittanut verokortilla ilmoitettua suuremman pidätysprosentin ennen verokortin tai muutosverokortin hakua, tulee sinun ilmoittaa halutessasi uusi korotettu veroprosentti Onvireeseen palvelupyynnöllä. Voit tarkastaa oman veroprosenttisi vero.fi -sivulta.

Rikosrekisteriotetta tarvitaan yksiköissä, joissa on alaikäisiä lapsia tai nuoria. Et voi keikkailla yksikössä, ennen kun olet toimittanut rikosrekisteriotteen. Rikosrekisteriotteen voit toimittaa skannattuna tai kuvana palvelupyynnön liitteenä. Rikosrekisteriote on voimassa 6 kk.

Tartuntatautilaki säätelee, mitkä rokotukset ovat pakollisia sosiaali- ja terveydenhuollon alan työntekijöille, ja millaisissa asiakas- ja potilastiloissa rokotukset vaaditaan. Laki määrää myös, millaisissa tilanteissa henkilön on tehtävä selvitys tuberkuloosista ja salmonellasta työtehtävää varten.