Jaa artikkeli

Kokeile kuukausi Onviren sijaispalvelua – aloita tilaus kätevästi verkkosivujen lomakkeella 

Onvire tarjoaa uusille asiakkaille mahdollisuuden kokeilla sijaispalvelua kuukauden ajan. Sijaispalvelun kokeilujakso aloitetaan kätevästi Onviren verkkosivujen kautta tehtävällä lomakkeella.

Sivuilta tilaamisen toivotaan helpottavan sijaispalveluiden aloittamista uusille asiakkuuksille, jotka harkitsevat ulkoistettua sijaispalvelua. Asiakas saa Onviren sijaispalvelun käyttöönsä nopeasti ja kustannustehokkaasti kuukauden ajaksi ja voi sen jälkeen päättää, haluaako jatkaa sijaispalvelun käyttöä.

Sijaispalvelun kokeilujakson asiakkaana tilaat sijaisia nopeasti ja kätevästi Onviren tilauskeskuksesta sähköpostitse tai puhelimitse. Ensimmäisen tilauksen voit tehdä jo samalla lomakkeella, jolla otat kokeilujakson käyttöösi Onviren verkkosivuilla.

Parhaimmillaan sijaispalvelu vapauttaa asiakkaan varsinaiseen työhön, kun aikaa ei kulu sijaisten etsimiseen ja muihin työnantajan velvollisuuksiin. Sijaiset ovat työsuhteessa Onvireseen, joten asiakkaan ei tarvitse huolehtia esimerkiksi työsopimuksista tai palkanmaksusta. 

Asiakkaamme ja työntekijämme kuvaavat meitä seuraavasti:

Asiakastyytyväisyyskyselyn satoa vuodelta 2023. Vastaajien kuvaukset muodostavat sanapilven, jossa eniten käytetty sana näkyy isoimpana

Yleisesti Onvirea kuvaillaan positiivisin sanoin sekä työntekijöiden että sijaistilaajien osalta. Vuoden 2023 tyytyväisyyskyselyssä sijaistilaajat kokevat, että palvelu keikkojen täyttämisessä helpottaa heidän työtään.  Hoitajapulasta huolimatta viime vuonna OnOnni -keskitetyssä palvelussa keikkojen täyttöaste oli 86,11 % ja ei-keskitetyssä OnOiva palvelussa 72,34 % . 

Sijaistemme palkka joka perjantai  -palkanmaksumalli saa toistuvasti positiivista palautetta Onviren sijaisilta. Vuoden 2023 tyytyväisyystutkimuksessa työntekijät arvioivat palkanmaksun sujuvuuden kiitettävin arvosanoin, 4.8 / 5. Palautteissa nopea palkka mainitaan usein motivoivana tekijänä tehdä sijaisuuksia Onviren kautta.